waveHeb jij een Google Wave invite binnen? Je weet wel een uitnodiging om bij de eerste mensen te zitten die de vervanging van e-mail gaan testen. Niet? Ik dus ook niet..balen! Wel? Tsk, ik hoefde er helemaal geen hoor! Maar goed. Nog steeds geen idee wat het is? Hier een filmpje waarmee je in elk geval weet wat 3,5% ervan is. Het is tenminste iets.

httpv://www.youtube.com/watch?v=rDu2A3WzQpo

0 Shares:
6 comments
  1. Stiekem wil iedereen natuurlijk zo'n invite ;-)

    Ik hoop (sinds woensdagavond) dat mijn nominatie voor een invite ook inderdaad gehonoreerd gaat worden.

  2. Nou, de invite is binnen, het account is gemaakt, maar geen vrienden op de Wave .. hoe kan ik nu leuk communiceren?

    [en helaas, bij een genomineerde invite account krijg je zelf geen invites om weg te geven!]

Comments are closed.

Dit artikel is 3.369 keer gelezen