Zolang de tijd blijft verstrijken, blijft het handig om een manier te hebben om te weten op welk punt in de tijd je momenteel bent: een klok dus. En wij helpen je natuurlijk graag met het vinden van een klok die precies bij jou past. Hieronder alvast wat suggesties.

Wiskunde klok
Om op deze klok te zien hoe laat het is moet je goed zijn in wiskunde. Nou ok̩ niet echt Рmaar je leert wel het antwoord op die sommen en dat biedt weer kansen om op te scheppen! $26,99 en 1 batterij.

clock-math

Letters
Een erg mooie klok die je de tijd niet in cijfertjes vertelt maar in letters. In verschillende kleuren verkrijgbaar voor de verschrikkelijke prijs van $1565. Jammer, maar toch een mooi ding om naar te kijken.

clock-letter

Benen
De benenklok kun je overal neerzetten. Waarom je dat zou willen is mij een raadsel, maar to each his own zeg ik dan maar. Je krijgt er ook nog een gekleurd doosje bij waar je de benenklok in elk geval op kwijt kunt en dat alles voor nog geen 10 dollar.

clock-been

Niet om op te zitten
Een toiletbril als klok. Wie wil dat nou niet? Nou ik dus. Maar misschien jij wel. En je kunt er nu een hebben voor $24,95. Leuk extraatje: op elk heel uur hoor je het geluid van een toilet dat wordt doorgetrokken.

clock-flush

Stop de tijd
Tijd is relatief, dat weten we nu al een tijdje. Een werkdag kan eeuwen duren, een vakantie is voorbij in een flits. Met deze klok kun je de tijd stilzetten door de switch uit te zetten. Enige nadeel: het is een conceptklok en dus niet te koop. Maar hij zal het goed doen wanneer het zo ver is: voor een eeuwigheid op het strand heb ik best wat geduld en euro’s over.

clock-switch

Memo-klok
Deze klok is jammer genoeg nog niet te koop. Maar ik zou er wel eentje aanschaffen. Niet alleen vertelt hij je hoe laat het is, maar je kunt er notities op maken. Uiteraard kun je die ook er ook weer afvegen. Leuk ideetje.

clock-memo

Countdown
Vaak wil je helemaal niet weten hoe laat het is, maar hoeveel tijd je nog hebt voordat je bijvoorbeeld de deur uit moet om op tijd in de trein te zitten. Daarvoor hebben de Japanners deze klok bedacht. Je geeft een event en een tijd op en de klok telt hardop voor je terug. Erg handig en ontneemt je het rekenwerk.

clock-countdown

Unfinished clock
Een erg leuke klok voor op een plank of misschien de bar (als je die hebt natuurlijk dan).  Onaf is helemaal hip en happening: $46.

clock-unfinished

Zwart/wit
Weer een hele mooie, maar nog niet verkochte klok. Minimalistisch design en zwart wanneer het nog licht is en juist wit wanneer het donker is. Zeer cool.

clock-bw

D’oh
Na 20 seizoenen doen de Simpsons het nog steeds goed. Deze Homerklok mag er dan ook best bij. De seconden worden op deze klok geteld door Homer die met zijn ogen de secondenwijzer (een flesje Duff bier) volgt.

clock-simpson

Kookwekker retroklok
Deze klok met jaren ’50 look combineert mooi en handig. De grote klok vertelt je hoe laat het is, het kleine klokje kun je gebruiken als kookwekker. Voor $29 kook jij je eitje precies goed.

clock-retroOne Mississippi
Deze klok zal vooral Amerikanen terug doen denken aan hun jeugd. Bij het verstoppertje spelen in de US of A telt men namelijk in Mississippi’s (one Mississippi, two Mississippi). Maar wil je ook een beetje het Yank gevoel in huis halen, dan kan dat voor $99 met deze Mississippi-klok

clock-msp

0 Shares:
1 comment

Comments are closed.

Dit artikel is 15.695 keer gelezen