Wilde je eigenlijk al naar The Next Web Conference in Amsterdam, maar vond je de kaartjes wel erg duur? Dan is er nu misschien toch een mogelijkheid. Je moet alleen wel aan een belangrijke voorwaarde voldoen..Ben je een dame? Gefeliciteerd! Je krijgt 20% korting op je kaartje. Wel snel zijn, er zijn niet veel kaartjes meer.

De reden voor deze korting is de kleine hoeveelheid aanmeldingen van vrouwen, dat vond de organisatie toch wat ongezellig. Aan de ene kant leuk, aan de andere kant vind ik het ook een beetje ‘goedkoop’. Het gaat hier immers om een professioneel congres, geen datingclub. Misschien dat de organisatie dit probleem volgend jaar op een wat andere manier kan oplossen. Adverteren op Contentgirls.nl bijvoorbeeld?

0 Shares:
4 comments
  1. Logisch dat zo weinig vrouwen zich aangesproken voelen om erheen te gaan: de sprekerslijst is niet echt representatief, geen enkele vrouw!

  2. Naast het feit dat het wel heel erg op een "men's thing" lijkt is het schier onmogelijk om 3 hele dagen achter elkaar in Amsterdam te gaan zitten. De meeste vrouwen hebben verplichtingen met kinderen en zeker de woensdag is een "taxi mom" day.

    Ik weet het: er zijn genoeg mannen die ook een dag met de kinderen doen, maar in de praktijk om mij heen zijn het de vrouwen die het meeste opvangen.

  3. Hmmm… Ik vind het ook vrij 'goedkoop' om vrouwen 20% korting te geven. Daarnaast zouden er inderdaad ook een paar vrouwen op de sprekerslijst moeten staan. Mij trekt het niet voldoende hier naartoe te gaan.

Comments are closed.

Dit artikel is 3.246 keer gelezen