Het is begonnen: The Next Web 2009. En het is warm. Maar dat uiteraard terzijde. Waar het vandaag om gaat is de toekomst van het web. De dag wordt ingeleid door een dame die Hermione heet en geen rol speelt in Harry Potter. Wat ze wel doet is Goverdomme zeggen, het favoriete woord van mensen uit die landen waar Engels de voertaal is. Maar ook dat terzijde.

nw

Interessanter is het feit dat op deze dag der nerds redelijk wat vrouwen het gezicht bepalen. Niet als spreker en dat is jammer, maar gelukkig wel onder de bezoekers. Dat is wel anders dan 10 of 11 jaar geleden en een mooie ontwikkeling als niet gewoon vooruitgang.

Goed, ik zal proberen om via contentgirls jullie op de hoogte te houden. Nu even luisteren naar de eerste (onverstaanbare) spreker van yahoo over de future of search.

0 Shares:
Dit artikel is 60.468 keer gelezen