lightpot-gallery-05jpgAls je niet alleen contentgirl bent, maar ook urban chick, heb je waarschijnlijk geen tuin. Of misschien heb je een stadstuin, makelaarstaal voor twee stoeptegels en nul zonlicht. Als je dan toch graag zelf kruiden wilt verbouwen, heb je een probleem. Maar nu is er de Lightpot: lamp en tuin ineen. Onder een kapje van LED-verlichting groeit en bloeit je kruidentuin naar hartenlust. De Lightpot is ontworpen door Shulab en is helaas nog niet verkrijgbaar.

Maar de Aerogrow kun je al wel gewoon online bestellen. Hetzelfde idee, alleen ziet de Aerogrow er niet uit. En je kunt hem zo op het eerste gezicht ook niet als lamp gebruiken. Maar ook met de Aerogrow kun je zelfs als je als een mol onder de grond woont, je eigen kruiden verbouwen.

0 Shares:
Dit artikel is 2.553 keer gelezen