cmscongresOp dinsdag 19 mei 2009 organiseert CKC-seminars alweer voor de 8e keer het jaarcongres over (web) content management in het Triavium te Nijmegen. Op deze dag word je bijgepraat over de laatste ontwikkelingen door vooraanstaande specialisten en deskundigen uit de praktijk.

Dit jaar staat de klant centraal: hoe zorg je als organisatie dat de bezoeker een klant wordt en blijft? Zeker in deze uitdagende tijden stelt dat eisen aan je content management! De gunst van de klant win je met een flexibel en daadkrachtig CMS, door in te spelen op de laatste trends en persoonlijke voorkeuren en gebruik te maken van de laatste technologieën. Ontwikkelingen op het gebied van web 2.0 of sociale media, de steeds belangrijkere rol van zoekmachinemarketing en een nieuwe generatie klanten en gebruikers maken een optimaal functionerend CMS niet langer tot een nice to have maar een must have!

Ontdek op 19 mei hoe jouw CMS optimaal tegemoet kan komen aan je bedrijfsstrategie.

Keynote sprekers

  • Dagvoorzitter Michael Widjaja schetst de nieuwste trends en uitdagingen.
  • Marco Derksen vertelt wat sociale media of web 2.0 kan betekenen voor uw marketing- en communicatiestrategie en de gevolgen hiervan voor uw CMS.
  • Een update over zoekmachinemarketing wordt door Wolter Tjeenk Willink gegeven zodat u zelf het maximale rendement kunt halen uit onder andere social media en conversie-optimalisatie.
  • Keynote Tony White, de lead analyst op het gebied van web content management, bespreekt tenslotte waarom het CMS tegenwoordig noodzakelijk is voor uw bedrijfsstrategie en vertelt vanuit de praktijk hoe u uw CMS en sociale media integreert.

En een aantal organisaties deelt hun Lessons learned:

  • SNS (aanbieden van webdiensten door middel van een backoffice die realtime via het web beschikbaar is)
  • Formido (een nieuwe internetsite als onderdeel van een lokaal gerichte strategie)
  • ProvenPartners (de consequentie van veranderende mensen en omgevingen voor de rol van webcontent)
  • KPN (de klant optimaal bedienen door middel van een gepersonaliseerde startpagina)
  • ContentKings (waarom mislukken CMS projecten vaak en wat kunt u daaraan doen?)

Voor informatie over de nieuwste applicaties, tools en technieken kun je terecht op de uitgebreide expositie en in de parallelsessies!

Voor wie is Content Management Systems 2009 interessant?
Dit congres is bestemd voor content-, ecommerce-, internet-, nieuwe/digitale media, portal-, developmentmanagers, I&A en webmasters en ict-, product-, marketing-, communicatie-, en commercieel managers of projectleiders uit bedrijfsleven en overheid. En voor iedereen die verantwoordelijk is voor het succesvol opzetten, publiceren, beheren van innovatieve en interactieve websites of geïnteresseerd is in Content Management.

Inschrijven als bezoeker
Wil je dit congres bijwonen? Wees er dan snel bij!
De deelnamekosten bedragen 195,- euro excl. BTW per persoon. Iedere 2e persoon van dezelfde organisatie neemt gratis deel. Bovendien gelden er aantrekkelijke kortingen voor abonnees of leden van diverse vakbladen en verenigingen.

Schrijf je hier in


Geschreven door