Op twitter.com staat nog de olijke zin ‘While our business model is in a research phase, we spend more money than we make’. En dat terwijl de mensen van Twitter vorige week 35 miljoen kregen om de dienst verder uit te bouwen. En de geruchten gaan dat de bodem van het vorige potje van 10 miljoen nog helemaal niet in zicht was.  

Wat een vertrouwen! Het gebruik van Twitter steeg in 2008 dan ook met 900%. Ne-gen-hon-derd! Dat het tot de goegemeente doordringt, bleek gisteren ook bij RTL Boulevard:  kijk en luister zelf

twitpaste

0 Shares:
5 comments
  1. tja, ik geef toe toe. Ik ben er nog niet helemaal uit met dat tweeten. Maar ik ben vastbesloten het eerlijk uit te proberen voor ik het als een enorme hoeveelheid onzinnige ruis afdoe. Ik zal weer eens een bommetje doen, kijken wat er gebeurt

  2. @charlotte i know, daar is de lol niet te halen. Ik vind nog uit waar dan wel (ben al aan een bombardement begonnen)

Comments are closed.

Dit artikel is 3.256 keer gelezen