Soms zegt een foto meer dan 140 tekens en daarom is er MobyPicture. Met MobyPicture zet je een foto die je maakt met je telefoon direct op Twitter (of op je weblog van WordPress, Blogger of Tumblr, of op Hyves, of op Flickr).

screen-capture-1

MobyPicture ontwikkelde een handige applicatie voor de iPhone waarmee je echt binnen 2 seconden je foto wereldkundig hebt gemaakt via een van bovenstaande diensten. De app is nog in beta, maar werkt wat mij betreft al prima. Dus, iPhone-bezitters: Get the iPhone App!

0 Shares:
3 comments
  1. Idd handig. Zie al veel iPhone-vrienden er gebruik van maken. Is er ook iets soortgelijks voor de niet-iPhoners onder ons? Ik heb zelf nl een SE Xperia die loopt op Windows Mobile…

  2. @Boarderbabe

    Ja hoor, ik heb zelf een Nokia en het werkt prima. Je kunt namelijk je foto gewoon vanaf je telefoon mailen of MMS-en. Iets minder gelikt dan de iPhone app, maar ach…. het is het resultaat dat telt. ;-)

Comments are closed.

Dit artikel is 4.854 keer gelezen