crystal-ball-girl-21Mijn werk als afdelingshoofd van een internetafdeling heeft zo z’n leuke kanten. En ik moet zeggen dat dit niet in de laatste plaats is omdat ik een erg leuk team mag teamleiden. Jonge, creatieve en hardwerkende lui die het leven in een kantoortuin meer dan dragelijk weten te maken. En dat ondanks de  afwezigheid van ook maar redelijke koffie.

En elke keer wanneer ik (of een van de anderen in het team) weer een van mijn ingevingen heb, zijn er altijd weer enthousiastelingen in mijn team die gezellig meedoen aan de uitwerking van het laatste plan. Leuk en wat dat betreft een inspirerende omgeving.

Dit keer werd ik op 1 januari (en daarmee eigenlijk wat laat) ‘s morgens (om 13:00 uur) wakker met het idee dat het leuk zou zijn als wij als team eens gingen nadenken over wat 2009 ons op internetgebied allemaal gaat brengen. ook dat idee werd met enthousiasme ontvangen. Vandaag is de presentatie die daaruit is voortgekomen dan eindelijk officieel geboren.

Surf naar Scribd om het resultaat te zien.

Maar dat is niet het belangrijkste deel. We willen je vragen om in jouw team (internet, marketing, communicatie, social media), afdeling, redactie etc. eenzelfde soort oefening te doen. En dan natuurlijk te delen met anderen.  Til er vooral niet te zwaar aan. Doe je voorspellingen, upload je presentatie naar Scribd, sluit je aan bij de groep Internet09 en voeg je presentatie toe.

Ik ben benieuwd!

Een Kijkje in 2009 – Final

0 Shares:
9 comments
  1. Cool zo je voorspellingen delen! Digitale Media gaat er ook eentje maken misschien?

    Hoop trouwens dat niet alles uitkomt: ik wil echt wel mijn zaterdagkrantje van papier blijven lezen (oef… ben ik nou heel ouderwets?;-) enne Amy blijft gewoon lekker doorzingen enzo hoor!

  2. @Anouschka: Jouw voorspellingen (ovv je eigen bedrijfje) is ook welkom! Even een powerpoint, uploaden bij scribd en aan de groep toevoegen. Levert weer wat attention op – daarnaast ben ik erg nieuwsgierig naar je voorspellingen. Ook zeker op het gebied van usability.

  3. Wat een gaaf idee! Leuke manier om het nieuwe jaar te belichten, en als groep doe je zo meteen aan kruisbestuiving.

  4. Hey Dré, dank voor het compliment en natuurlijk ook aan jou de uitnodiging om een eigen powerpointje te uploaden. Altijd leuk én leuke promotie voor je blog!

  5. Is inderdaad leuk om gezamenlijk zo heerlijk te kunnen brainstormen, ik ben jaloers ;-)

    Mijn werken aan het web beslaat vier uur per week en is naast mijn reguliere werk binnen de organisatie (jeugdzorg). Vier uren per week waarbij ik met een managementteam te maken heb dat geen sjoege heeft van wat de betekenis van het internet voor een organisatie is. Wat ik doe vind men prachtig, zolang het maar niets kost, ik ben de geweldige internet goochelaar. A lonely magician…

Comments are closed.

Dit artikel is 3.674 keer gelezen