Mijn geheugen is vreselijk belabberd. Zo belabberd, dat mocht ik ooit Alzheimer krijgen, dat een verbetering op zou leveren. Nu kan ik om daar wat aan te doen meedoen met het geheugenspel van Omroep Max. Maar hoewel ik me niet exact een hele jonge 33 voel, gaat Max zelfs mij te ver.

Ik ga het proberen met dit spelletje. Het is eigenlijk heel simpel: het monstertje loopt een bepaald pad naar het doel en jij moet dat exacte pad nalopen. Dat begint natuurlijk heel erg gemakkelijk, maar wordt naarmate het spel vordert steeds moeilijker om te onthouden…althans voor mij. Misschien dat jij er doorheen danst als Patrick Swayze in Dirty dancing. Succes.

memorie

0 Shares:
1 comment
  1. Zo belabberd, dat mocht ik ooit Alzheimer krijgen, dat een verbetering op zou leveren. :) :)

Comments are closed.

Dit artikel is 2.947 keer gelezen