rosieOp 20 januari ging de website van het freelancersplatform Femail Recruits live. Femail Recruits richt zich specifiek op vrouwelijke freelancers en hun opdrachtgevers. Initiatiefnemers Ine van der Velde en Marie-Louise Okhuijsen: “Wij willen vrouwelijke freelancers inspireren om hun kracht en doorzettingsvermogen te gebruiken om economisch onafhankelijk en zelfstandig te zijn.”

Er zijn inmiddels zo’n miljoen freelancers (zzp’ers) in Nederland. Dat aantal groeit snel. Een heel groot deel van de zzp’ers is vrouw. Als zelfstandige ben je immers flexibeler en kun je een gezin en een gezonde dosis ambitie misschien makkelijker combineren. Volgens de initiatiefnemers van Femail Recruits kiezen veel opdrachtgevers specifiek voor vrouwen, vanwege hun professionaliteit en werkijver. Femail Recruits maakt het mogelijk om snel de juiste vrouw op de juiste plaats te krijgen. Opdrachtgevers kunnen onbetaald gebruik maken van deze dienst. Ook als je je als vrouwelijke freelancer je profiel op Femail Recruits wilt aanmaken is dat gratis.

www.femailrecruits.nl

0 Shares:
Dit artikel is 3.619 keer gelezen