paintNiet schrikken. Je bent echt op Contentgirls.nl terecht gekomen. We hebben alleen de look & feel aangepast. Met de oude look waren we op zich blij, maar het was moeilijk om meer dan één artikel de aandacht te geven die het verdiende en was beperkt in zijn mogelijkheden. Het zal wel even wennen zijn, maar we hopen dat jullie er uiteindelijk net zo blij mee zijn als wij.

De implementatie van deze nieuwe layout is het resultaat van het ontwerpwerk van ColorLabs en het gepimp van yours truly. Aangezien het pimpen twee dagen non-stop investering heeft gekost kan het zomaar zijn dat ik zaken over het hoofd heb gezien. Laat me dat vooral weten in de comments. En schroom niet om ook complimenten achter te laten – als je die hebt natuurlijk.

Qua inhoud hopen we in 2009 nog veel meer te kunnen bieden dan vorig jaar. Niet alleen hebben we inmiddels veel meer auteurs. Maar die auteurs hebben ook plechtig beloofd om vaker te schrijven. Wil jij ook graag meeschrijven? Stuur dan een mailtje naar contentgirls [at ] gmail.com. We blijven op zoek!

In de komende dagen kan er hier en daar nog wat worden gepimpt. Schrik vooral niet – het is niks persoonlijks!

0 Shares:
14 comments
 1. Fancy hoor! En paars is het nieuwe zwart, dus wat betreft zijn jullie helemaal hip!

 2. Ziet er mooi en strak uit! Het lijkt wel of er wat mist, maar zou niet weten wat, dus dat zal wel optisch bedrog zijn.

 3. Goed gedaan Xav! Vooral de indeling en categorieën zijn heel helder zo, het leest ook prettiger.

  Het logo beeldmerk heeft een wat Russische uitstraling, heeft dat een reden?

 4. ja! Ik ben eigenlijk een rus!

  :)

  Nee geintje. De reden is dat ik een ontzettend slechte ontwerper ben. Collega M. heeft beloofd een Logo en dingen te maken, maar daar kon ik nu even niet op wachten. Totdat er wat beters staat is het dus een en al Rusland :)

  Maar dank voor de complimenten. De voornaamste reden om voor deze look te kiezen was dat in de oude layout slechts 1 artikel echt aandacht kreeg. In deze layout zijn er meer mogelijkheden om content uit te lichten. Content geschreven door jou bijvoorbeeld :)

 5. Ziet er mooi uit. Zo'n spotlight functie doet het altijd goed.

  Ik zou het forum wat meer stylen zodat deze meer in het geheel past.

Comments are closed.

Dit artikel is 3.596 keer gelezen