Het is weer tijd om jullie Рonze bezoekers Рop weg te helpen met het vinden van een mooie laptoptas. We zijn nu eenmaal Contentgirls en wanneer we ons verplaatsen doen we dat in stijl. Omdat het jaar bijna voorbij is en de periode van chique dineren weer voor de deur staat, hebben we dit keer een aantal blingbling tassen voor je op een tijtje gezet. Ter inspiratie en om je vingers bij af te likken. E̩n waarschuwing vooraf: dit artikel leidt tot zeer ernstige vormen van hebberigheid.

Dolle mina

De Mina is een hele foute tas. Gemaakt van gewatteerde stof en opgeleukt met pailleten om de blingbling-factor te benadrukken. Maar fout is eigenlijk gewoon goed. Want wie wil er nou als middelmatig meisje door het leven gaan. Met de Mina val je geheid op. Mina komt overigens uit New York en is bedacht en gemaakt door Abbi. Gelukkig heeft Abbi in Nederland ook een winkeltje. Vliegen is dus niet nodig voor deze tas, gewoon even surfen naar MyAbbi.nl , 149 euro over de toonbank smijten en de tas is van jou.

Niet alles wat glimt..
Meer bling dan deze tas van KYDD kan het menselijke oog niet verdragen. Puur goud – qua kleur dan, anders zou het zo zwaar worden – en van prachtig leer. De prijs laat wel wat te wensen over. Met een prijs van meer dan 1200 euro is de tas 3 keer zo duur als mijn eee pc. Maar je moet er wat voor overhebben om op de valreep nog even de blingqueen van 2008 te worden. Mooi is ook het bijpassende gouden handtasje. Die wordt natuurlijk wel weer apart verkocht. Voor 1200 euri had ik die er eigenlijk wel gratis bij verwacht.

De zwaan van Swarovski
Swarovski is bij uitstek het merk dat bling heeft begrepen. Een laptoptas van de kristalmakers kan in dit lijstje dan ook niet ontbreken. Een zwarte tas, met subtiele Swarovski details. Alhoewel subtiel in dit geval alleen de juiste aanduiding is in vergelijking met de rest van de blingbling bags. Voor 129 dollar is de tas van jou.

Bling inside
Aan de buitenkant ziet deze laptoptas er niet vreselijk bling uit. Behalve de schouderband die wel apart aandoet, lijkt het een hele gewone tas. Maar je laptop zal je grenzeloos dankbaar zijn als je deze LLOYD-tas koopt. Op reis ligt je computer zacht te slapen op een satijnen bedje, vastgehouden door een net zo satijnen band. Als dat niet fantastisch is. En zeg nu zelf, je gunt je laptop toch ook wel wat luxe. En dat voor nog geen 300 euro.

Louis Vutton
Als je graag rondloopt met merkkleding, is dit de tas voor jou. Qua uiterlijk is de tas misschien niet erg bling, maar wel zeer herkenbaar als een echte Louis Vutton. Dat op zichzelf is natuurlijk voldoende bling om deze tas een blingtopper te maken. Iets meer dan 1700 dollar betaal je voor dit paradepaardje. Wat nou kredietcrisis.

We hebben bling beloofd en we hebben bling geleverd. Weg met de grijze muizen, tijd om je eigen blingbag aan te schaffen.

0 Shares:
7 comments
  1. Hier word je inderdaad hebberig van ;-) Alleen jammer dat er voor mijn 17 inchje weinig blings bij zit :'-( Ga ik dus weer met mijn sleevje in de AH tas. So not spectacular!

  2. da's misschien een goeie voor een volgend artikel. Voor de mini-pc hebben we 'm ook al gedaan. Volgende keer voor de grotere maten. Dat is idd altijd moeilijk te vinden.

  3. Doe mij maar een rugzak, dat draagt een stuk lekkerder. Jammergenoeg bestaan die nog niet met waterdichte rits/sluiting. Freitag had zo'n rugzak, maar die is nergens meer verkrijgbaar. Wil een leuke tassenmaker zich eens in deze (kennelijk) niche-markt storten?!

  4. Corine,

    Kijk ook eens naar de Built NY laptop sleeves en tassen op <a href="http://www.DressMyLaptop.nl” target=”_blank”>www.DressMyLaptop.nl

    Deze zijn gemaakt van neopreen (wetsuite materiaal) en hebben een waterdichte rits. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten voor zowel laptops als netbookjes en in hele leuke hippe prints!

  5. ik vindt ze heel mooi maar heel prijzig . ik zie me al lopen met die witte laptop tasje en mijn 3 delig strakke pak . mmm……….xxx van een fashionnista

Comments are closed.

Dit artikel is 10.180 keer gelezen