Trouw schrijf ik elk weekend for your entertainment de Formulieren Maandag. Elk zaterdag breek ik mijn hoofd over welk formulier ik nu weer zal doorlopen en elke zondag Alt-PrtSc ik me gek om alle screenshots op de juiste volgorde te krijgen. Met een kritische blik naar het werk van een ander kijken is lekker gemakkelijk, dat weet ik. Ik zal dan ook nooit beweren dat ik dat allemaal beter kan. Zeuren is gemakkelijker dan maken, dat is nou eenmaal zo.

Maar soms, soms kom je een site tegen die elk woord uit je wegslaat. Zo af en toe surf je langs iets waar je ogen van gaan tranen. Niet omdat je zo ontroerd bent, maar omdat je ogen letterlijk beledigd zijn dat je ze dwingt dit te ervaren. Gisteren kwam ik zo’n site tegen. En mensen, geloof me – al zou ik mijn best doen om de slechtste site ter wereld en allertijden in elkaar te draaien, al zou ik er een plan voor schrijven, al zou ik er een consultant voor in dienst nemen – zelf dan zou het me niet lukken om zo’n gedrocht als dit te FTP’en. Ik zeg niks meer. Dit moet je gewoon zien!


Geschreven door