Zelf ben ik een belabberde ontwerper. Wel een eerlijke zoals je ziet, maar daar koop je weinig voor. Maar als ik eenmaal aan het ontwerpen sla, dan gelden er strikte regels. Zo kan ik niks gedaan krijgen op de 17 inch laptop – terwijl ik op de 10 inch nog wel eens wat wil produceren, moet mijn bureau (of netwerkomgeving zoals ik het noem) schoon zijn, is muziek een vereiste en heb ik het liefst mijn kat in de buurt.

Ontwerpers zijn wat dat betreft net topsporters inclusief bijgeloof en rare regels. Op de site Ridiculousdesignrules.com kan je als beoefenaar van de ontwerpsport jouw bijzondere regels met andere ontwerpers delen. En dat graag geillustreerd met eigen werk. Durf je je eigen rare regels niet in te sturen, stem dan in elk geval op die van anderen. Hieronder alvast een voorproefje van de meeste ridicule (of niet) regels:

0 Shares:
Dit artikel is 4.507 keer gelezen