Gevonden: een leuke nieuwe zoekdienst. Met Addict-o-matic doorzoek je aan de hand van een zoekterm een groot aantal internetbronnen zoals Twitter, Google Blog Search, You Tube, Live.com News, technorati etc. Dat op zichzelf is al fijn, maar nog fijner is de snelheid van Addict-o-matic en de manier waarop de resultaten worden getoond. Wil je de pagina aanpassen aan je eigen voorkeuren dan kan dat. Je kan de resultaatvensters verplaatsen, wegklikken én additionele bronnen toevoegen. Not too shabby!

Buzz
Addict-o-matic is geen erg goede zoekmachine als je op zoek bent naar een specifieke pagina. Waar het wel zeer geschikt voor is, is het in de smiezen houden van de buzz rondom een specifiek onderwerp: wat wordt er gezegd over bijvoorbeeld ING of over jezelf of je website.

Deze site krijgt absoluut een plekje bij mijn favorieten. Ik ben erg benieuwd of het aanslaat.

0 Shares:
Dit artikel is 138.437 keer gelezen