Eén computer is niet genoeg, dat weet iedereen. Maar tot de komst van de eee pc wist ik niet dat één laptop ook niet genoeg zou zijn. Inmiddels heeft mama een roze Win msi, 4 collega’s een witte eee pc en ikzelf natuurlijk ook zo’n schattig bakje. Wit ook, omdat roze zelfs mij te ver ging. Dat mijn moeder een roze versie heeft is vooral ingegeven door het het feit dat mijn vader het dan niet inpikt.

Maar goed, dan heb je een leuk klein laptopje in je bezit, maar hoe vervoer je dat ding dan. Heb je een grote handtas, dan is het natuurlijk een optie om je mini-laptop daar een plek in te geven. Maar lijk je ook maar een beetje op mij, dan is de kans groot dat je laptop – eenmaal in de tas – niet meer terug te vinden is tussen de tissues, pakjes kauwgom, notitieblokjes en pennen. Daarnaast is het aan te raden om ook de mini-laptop te vervoeren in een tas die ervoor gemaakt is en waarvan de bandjes je schouders niet kapotsnijden.

 

Gelukkig biedt het internet een keur aan hippe en lieve tasje. Speciaal voor Contentgirls heb ik mijn eigen favorieten op een rijtje gezet.


Te beginnen met mijn eigen laptoptas. De Sushi eee PC Retro bag. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Officieel bedoeld voor de 7 en 9 inch pc’s. zelf heb ik een 10 inch en met wat propwerk past die van mij er inclusief bedrading ook prima in. Te koop bij o.a. MyCom voor € 29,95.

Komen
Komen

De volgende is een tikje duurder, maar je steunt met de aankoop wel meteen een goed doel. Tien procent van de inkomsten uit de verkoop van deze tas gaat naar de Susan G. Komen organization. Een organisatie die zich inzet voor ex- en huidige borstkankerpatiënten en het vinden van de remedie tegen borstkanker. Niet alleen mooi, maar ook erg betrokken dus, deze tas. te koop bij Mobileedge.com vanaf $129,99, zo’n 90 euro. Ze zijn overigens niet specifiek bedoeld voor de mini-laptop, maar daar laten wij ons niet door tegenhouden.

MCKlein
MCKlein

Dan een wat meer zakelijke tas voor als je meer een dame dan een chick bent. Deze tas van het merk MCKlein (steek je hand op als je ze kent), ziet er netjes, maar ook vrouwelijk uit. Daarbij pas je niet alleen je laptop hier gemakkelijk in, maar ook al je andere rommeltjes en benodigdheden. Behalve Amazon vond ik geen winkel die deze tas ook naar Nederland wil sturen. Bij Amazon gaat de MCKlein over de virtuele toonbank voor $109, zo’n€75-,.

Mét spiegel
Mét spiegel

Bij deze roze laptoptas meldt webwinkel Laptop plus expliciet dat er ruimte is voor een mobiele telefoon, de adapter (lijkt me handig), pennen, maar vooral cosmetica. Nou loop ik zelf niet met een bak make-up rond, maar ruimte voor rommel is altijd handig! En met het spiegeltje dat erbij zit om te benadrukken dat deze tas alleen voor vrouwen is, hoe je haar tenminste niet meer stiekem in etalages en de lift te checken. Te koop voor € 94,01 bij Laptop Plus dus.

Bepsbags.com
Bepsbags.com

En dan de laatste voor vandaag. Deze is érg duur – althans in mijn beleving – maar wel érg mooi. Ook niet speciaal voor de kleine laptop, maar wel speciaal! Netjes, modieus, zakelijk en trendy, maar wel decadent. Vierhonderenvijfentwintig euro. Ziet het er als ik het uitschrijf goedkoper uit? Dat was wel mijn bedoeling. Te koop bij BepBags.com.

0 Shares:
7 comments
  1. Ik heb de roze Eee en natuurlijk ook een knalroze hoes erbij gekocht via Ebay. Maar deze zijn ook wel errug leuk.

Comments are closed.

Dit artikel is 36.874 keer gelezen