Het internet, hoeveel weegt dat nou eigenlijk? Michael, van Vsauce probeert hier met behulp van de wetenschap een antwoord op te vinden in de volgende video. Wil je meer nerdy video’s? Je kunt Michael volgen op Twitter of gewoon het YouTube-kanaal van Vsauce checken!

httpv://www.youtube.com/watch?v=WaUzu-iksi8


852 keer gelezen Geschreven door
Angelique

Angelique

Angelique is een creatieve, enthousiaste (online) marketeer die niet geheel zonder reden haar eigen bedrijf Marketing Mania als naam schonk! Voor Angelique is marketing geen werk, maar een betaalde passie!

Als Angelique eens niet bezig is met marketing, dan schrijft ze er wel over.

Verder is Angelique met plezier eeuwige student; er valt immers altijd wat nieuws te leren én ontdekken! Waar je Angelique kunt vinden? (bijna) altijd op Twitter en anders rondzwervend door steden als Valencia en Praag, op zoek naar de mooiste herinneringen!

trendrapport-Internet2012
Previous post

Trendrapport Internet 2012: Nederland vindt het fijn om altijd online te zijn

No-or-Go-printscreen
Next post

No or Go, oftewel: wat zou jij doen?

1 Comment

  1. 27 november, 2012 at 12:04

    "They internet doesn't weigh anything"! http://www.youtube.com/watch?v=iDbyYGrswtg


Lees voor het reageren onze Community Richtlijnen