Het internet, hoeveel weegt dat nou eigenlijk? Michael, van Vsauce probeert hier met behulp van de wetenschap een antwoord op te vinden in de volgende video. Wil je meer nerdy video’s? Je kunt Michael volgen op Twitter of gewoon het YouTube-kanaal van Vsauce checken!

511 keer gelezen
Bloggen voor 42Bis? | Eindredactie doen? | Redactieteamlid worden?

Over de auteur

Angelique is een creatieve, enthousiaste (online) marketeer die niet geheel zonder reden haar eigen bedrijf Marketing Mania als naam schonk! Voor Angelique is marketing geen werk, maar een betaalde passie! Als Angelique eens niet bezig is met marketing, dan schrijft ze er wel over op www.marketing-mania.nl en natuurlijk voor www.42bis.nl! Verder is Angelique met plezier eeuwige student; er valt immers altijd wat nieuws te leren én ontdekken! Waar je Angelique kunt vinden? (bijna) altijd op Twitter en anders rondzwervend door steden als Valencia en Praag, op zoek naar de mooiste herinneringen!

Bezoek ook de website van Angelique: http://www.marketing-mania.nl

één antwoord